+48 575 030 301

Warschau

DE WODKA PROEVERIJ XPERIENCE

van/per persoon 29 
Fintan G
2024-02-09
Beste ervaring in gdansk Geweldige ervaring - Goed georganiseerd en gemakkelijke transfer - Op tijd opgehaald bij hostel en op dezelfde plek afgezet - beste ervaring die we het hele weekend in gdansk hebben gehad
patrick k
2024-02-03
Geweldige tijd Absoluut geweldig, Joaquin was onze gids en we hadden een geweldige tijd. Geweldige kennis van de stad en tips. Ik raad het iedereen aan
Arno S
2024-01-29
Goed georganiseerd team! Goede ervaring! Klasse instructeurs, die weten was ze tun ... super Auswahl an Waffen ... würde ich wieder buchen - Empfehlung
Angela P
2024-01-28
Een grote ontdekking Het was een superleuke ervaring in Wroslaw, ik kan het echt niet genoeg aanraden!!! Alle pubs waren echt cool en verschillend van elkaar. Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen van verschillende kanten van de wereld te ontmoeten. Joaquín is echt een grappige en spraakzame jongen die de ervaring nog beter maakte!!! Ik ga er zeker nog een keer heen!!! 🍷🍷
redmanlfc
2024-01-28
Geweldige kroegentocht, geweldige gids Ana was een geweldige gids. We gingen naar een paar pubs en clubs, met 2 gratis drankjes in de eerste pub en overal elders een gratis shotje. We hadden een geweldige avond vol dansen, lachen en kletsen. Ik kan Ana van harte aanbevelen! :-)
Manos K
2024-01-27
Zeer leuk evenement Onze gidsen Mike en Ada zorgden ervoor dat we een geweldige tijd hadden. Deze kroegentocht was een geweldige manier om geweldige mensen te ontmoeten, een leuke tijd te hebben en dronken te worden voor een eerlijke prijs;)
Kat P
2024-01-24
Bars Julius was de beste reisleider die we ooit hebben gehad! Hij zorgde ervoor dat ik en mijn vrienden ons zo betrokken voelden bij alle activiteiten in Polen! Een echte aanrader!
Sunniva S
2024-01-19
Rå opplevelse🤩 Voor een super opplevelse! Bra opplegg, der vi blekket opp av en trivelig sjåfør rett utenfor hotellet. Sjåføren sto klar da vi var ferdige og kjørte oss tilbake. Profesionele instruktør, tydelig og nøye med instrukser. Absoluut verdt turen. Een aanrader!
Rebz6999
2024-01-14
Leuke en interessante wodka proeverij met Monika Zou deze ervaring absoluut aanraden tijdens een reis naar Gdańsk. Alleen mijn man en ik waren bij de sessie, wat erg lastig had kunnen zijn, maar onze gids Monika was zo interessant, deskundig en vriendelijk dat het niet uitmaakte en we hebben er echt van genoten. Ik ben nooit echt enthousiast geweest over wodka, maar ik vond een paar favorieten in de 6 of 7 shots die we probeerden! Het eten bij de shots was ook geweldig. Bedankt Monika dat je dit tot een fantastisch onderdeel van onze reis hebt gemaakt.
SmifsudMalta
2024-01-09
onze ervaring in Zakopane Ik wilde jullie bedanken voor het organiseren van onze vakantie. Alles ging goed en we hebben van alles genoten, vooral van het skiën. De buggyritjes waren ook geweldig... een avontuur voor ons en de kinderen. Zakopane is echt leuk.
  • Eet drink
  • Inclusief alcohol
  • Lokale cultuur
  • Lokale gids
  • Frisdrank inbegrepen

Vrijgezellenfeest op onze wodka proeverij tour in Warschau

Beschrijving

Wil je de ultieme lokale ervaring in Warschau? Doe mee aan onze Vodka Xperience en ontdek in het kort wat de verschillende wodka stijlen zijn en zie zelf van welke wodka je het meest houdt!

Heb je je ooit afgevraagd hoe wodka eigenlijk wordt gemaakt en wat de verschillende soorten wodka voorstellen? Misschien ben je geen fan geweest? Dat komt omdat je misschien niet bekend bent met de interessante verhalen die verschillende merken in zich dragen. Ongeacht of je van wodka houdt of niet, wij zijn hier om je er verliefd op te laten worden. Tijdens onze meer dan anderhalf uur durende wodka proeverij, zult u 6 verschillende soorten Poolse wodka proberen terwijl u meer te weten komt over de geschiedenis van de favoriete drank van het land met een van onze geweldige wodka Xperts. De hele Xperience vindt plaats in een centraal gelegen locatie die bekend staat om dit soort proeverijen. Naast de drankjes, zult u ook genieten van een kleine snack waar wij Polen onze wodka meestal bij drinken. Bereid je voor op een hoop plezier, geweldige verhalen en tijd die goed besteed is.

Vergeet niet om onze Wodka Xperience toe te voegen aan uw lijst van dingen te doen in de Poolse hoofdstad!

Wat zit er in?

  • Leuke & vriendelijke lokale Wodka Xpert
  • 6 glazen traditionele Poolse wodka op een lokale locatie
  • 3 typisch Poolse voorgerechten die geweldig samengaan met wodka (+ verhalen over hen)
  • Water om nog meer (en langer!) van het proeven te genieten
  • Inleiding tot de geschiedenis van wodka en de productie ervan
  • Geestverruimende verhalen uit de communistische tijd!
  • Leuke weetjes & interessante verhalen

Startpunt

Een bar in het centrum van Warschau (bevestigd na de boeking)

*Privé rondleidingen zijn elke dag mogelijk tussen 13:00 en 18:00. (Minimum groep van 2 personen per boeking)

Prijslijst voor privérondleidingen
 2 - 3 personen € 49 per persoon
 4 people € 39 per persoon
 5 personen € 35 per person
 6 people € 32 per person
 7+ people € 29 per persoon

Minimum number of people to run this xperience is 2.

Deze inzichtelijke tour geeft u de kans om 6 soorten Poolse wodka's te proeven met een klein bordje hapjes om de wodka mee te nuttigen. U leert de ins en outs van de juiste wodka proeven en leert ook over de geschiedenis van de favoriete drank van het land. Onze Vodka Xpert zal u vermaken met de verhalen uit de communistische tijd in Polen.
  • Minimale drinkleeftijd is 18
  • Een minimum van 2 personen per boeking is vereist voor Privé Rondleidingen
  • Als we 24 uur voor de tour niet het minimum hebben, zullen we je een alternatieve tijd/datum/tour geven. Als we niets geschikts voor je kunnen vinden, zijn we genoodzaakt de tour te annuleren en je een volledige terugbetaling te geven - sorry!
  • Extra drankjes (beschikbaar voor aankoop)
  • Ophalen/afzetten bij hotel

Reizigersstijl

Ontdekkingsreiziger

Duur

1,5 uur


    Planning

    Het hele jaar
    Regelmatige proeverijen

    Dinsdag, donderdag en zaterdag

    18:00
    Privé groepen

    Elke dag

    Op verzoek (op elk moment)